Îndrumar ADR

crigeos/ aprilie 15, 2019/ Noutăți/ 0 comments

Acest scurt îndrumar este destinat conducătorilor de vehicule care au trecut un curs special de pregătire şi deţin certificatul pentru transportul rutier de mărfuri periculoase pe teritoriul Republicii Moldova şi în traficul internaţional, precum şi pentru specialiştii expeditorilor de mprfuri şi destinatarilor.

Prezentarea conţine recomandări pentru întreaga gamă a procesului de transport, măsuri pentru a proteja siguranţa personală a conducătorilor auto, a altor persoane şi protecţia mediului înconjurător, precum şi pentru limitarea consecinţelor unui accident sau incident. În plus, sânt prezentate modelele necesare pentru efectuarea unui transport şi condiţiile de transport pentru anumite mărfuri periculoase.

Limba : Română
ISBN : 978-9975-51-791-1
Numărul de pagini : 44
Anul publicaţiei : 2016

Se editează de Centrul CIPTI. O puteţi procura doar aici, este prezentată în compartimentul dat. Contingentul de bază al cititorilor îl constituie transportatorii, care nu evită posibilitatea de a amplasa publicitate în ediţiile noastre.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*